Melkepochert Norsk Kveite med blåskjellemulsjon

Melkepochert Norsk Kveite med blåskjellemulsjon

Fremgangsmåte

Melkepochert Norsk Kveite:
Legg kveitefiletene i saltlake i ca. 10 minutter (1 l vann, 1 dl salt). Varm melken opp til 70 grader. Ha i hvitløk og koriander. La det trekke. Del fisken i 4 biter og legg den i melken. Den er klar når kjernetemperaturen er 45 grader (eter ca. 4-5 minutter). Server med brunet smør.

Blåskjellemulsjon:
Kok opp blåskjellkraften, kjør inn resten av ingrediensene med en stavmikser. Server den skummende.

Grønnsaker:
Varm opp oljen, ha i chili og hvitløk og sauter lett. Ha i de forvellede grønnsakene. Surres godt. Vend inn gressløk.

Serveres gjerne som forrett.

Sendt inn av Gunnar Hvarnes,bidrag til Årets Kokk 2006

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen