Mini pølseruller
Foto: OksanaKiian

Mini pølseruller

Mini pølseruller er en spennende og delikat måte og nyte pølser på. Sammen med fiken- og tomatchutney er dette en herlig smaksopplevelse, som kommer til å glede både deg og dine gjester.

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180ºC med varmlufts funksjon. 

Varm olivenoljen i en stakepanne på middels-lav varme. Tilsett løken, og stek førsiktig til de er gyllene, ca 20 minutter. Tilsett salvie, og stek i to minutter til. Spre blanding ut på et brett som du plaserer i fryseren til blandingen er avkjølt, ca 10 minutter.

Mens du venter på at blandingen skal avkjøles, split opp pølsen og skvis ut pølsekjøttet i en stor bolle. Ha i brødsmuler, ferskrevet muskatnøtt salt, og løkblandingen. Miks blandingen godt sammen med rene hender, og sett til side.

Legg butterdeigplatene på en melet overflate. Fordel pølseblandingen på hver av platene, bruk hendene til å forme en lang pølse på midten av hver. Bland sammen egg og melk i liten skål, og børst kantene av butterdeigen med eggeblandingen. Brett den ene enden over den andre, og forsegl med en gaffel. Børst utsiden av pølsene med eggeblandingen. Del hver av pølsene i 5 biter og stek i ovnen til de er gyllene, ca 25 minutter. 

Server med fiken- og tomatchutney eller ketchup til de små

Mange oppskrifter med pølser finner du her

Her finner du flere spennende chutney oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen