- Stek sopp tørt fra du skrur på stekeplata, d.v.s. legg dem i panna mens den ennå er kald. La soppen ligge til den blir brun.
- Sopp er fulle av vann og da har mye av dette fordampet. Deretter slenger du i en klatt med smør og salt, og steker til soppen er brun.
- Ferdigstekt sopp blir deretter finhakket så mye du klarer for deretter å blandes i majones. Smak til med ekstra pepper.
- Du kan kjøpe majones, men det blir helt klart en helt annen liga på retten om du lager majonesen selv.
- Ferdigblandet variant settes i kjøleskapet til maisen er ferdiggrillet.
- Her finner du oppskriften på hjemmelaget majones
- Parmesan risper du opp og legger på et fat.
- Fjern vellen på maiskolben og kok den i lettsaltet vann i 5-7 minutter eller til maiskornene "svulmer" litt opp, for deretter å kaste dem på grillen eller i panne med grillrist.
- Stek til de har et litt gyllent preg. Her kan du pensle litt smør over de siste 20 stekesekundene. Ta maisen av grillen og la dem ligge seg litt lune.
- Når maisen er lun, pensler du soppmajonesen over for deretter å rulle den i parmesan. Serveres med en gang.