- Stek baconskivene sprø over middels høy varme. Legg dem på litt tørkepapir så de får renne av seg.
- Del soppen i biter og stek den gyllen i baconfettet. Smak til med salt og kvernet pepper. Ta ut soppen og skyll stekepannen.
- Visp sammen egg, vann og salt. Smelt smør i stekepannen til det freser.
- Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Trekk pannen til side og legg på bacon og sopp.
- La omeletten gli over på en tallerken og dryss over strimlet vårløk.
Server en god salat og godt brød ved siden av.
Tips: Bruk gjerne skogsopp som kantarell, piggsopp og steinsopp i omeletten.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Lekre oppskrifter med sopp finner du her
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Andre deilige oppskrifter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig