Dom. Weinbach Sylvaner Réserve 2018

Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Kok brokkolien i 2 minutter. Hell i dørslag og skyll.
Legg brokkolien i en ildfast form. Kutt skinke i strimler. Skjær rødløk i strimler og purre i tynne skiver. Fordel over broccolien. Dryss på muskatnøtt, salt og pepper. Hell matfløten over og dryss på osten. Stekes i ovnen ved 175 grader i 15 minutter til osten er gyllen.
Brød med godt smør smaker bra til.
Tips:
Du kan godt bruke rester av kokte grønnsaker eller fryste blandete grønnsaker.
Lyst på en annen rett der ost spiller hovedrollen så finner du de her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif