Ostefylte salami- og skinkeruller
Apéritif

Ostefylte salami- og skinkeruller

Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.

Fremgangsmåte

  1. Bak paprika i ovnen ved 225 grader til skinnet blir svart. Pakk inn i matpapir og avkjøl. Riv av skinnet og skjær paprika i strimler.
  2. Skjær mozzarella i skiver.
  3. Legg salami- og skinkeskiver etter taksteinprinsippet på et matpapir.
  4. Mos bønnene med litt god olivenolje. 
  5. Smør bønnemosen utover skinkeskivene.
  6. Fordel osten og paprikaen, de strimlede soltørkede tomatene samt olivenene og basilikumen på toppen og rull sammen til en fast rull.
  7. La ligge i 15-30 minutter før du skjærer opp i 5 cm brede skiver. 

Tips: Mozzarella kan erstattes med cottage cheese, helt eller delvis. 

Tips: Om du bruker salami og spekeskinke, blir rullene saltere enn med salami og kokt skinke. I det tilfellet passer det enda bedre med cottage cheese enn mozzarella.

Her finner du mange småretter og forretter

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her