Pai med skinketopping

Fremgangsmåte

Kjevle deigen ut slik at den passer paiformen. Fordel en neve tørkede erter utover paiskallet. Forstek i 10 minutter ved 180 grader. Skjær løk i meget tynne skiver og strimle dem opp. Legg i bunnen av paien.
 
Skjær tomatene som du har renset for skinn og frø, i tynne skiver. Dryss over chili. Legg oppå løken. Pisk sammen egg og crème fraîche. Hell over paifyllet. Fordel parmesanen på toppen. Stek ved 180 grader i 25 minutter.
 
Fres alle ingrediensene i smøret noen minutter. Og legg på midten av paien. Skru opp varmen til 200 grader. Sett inn i ovnen igjen i 10 minutter. Server paien sammen med fersk brød samt en salat av revet issalat, avocado i skiver, agurk i terninger, grovhakkede pistasjenøtter og en dressing av 2 ss sesamolje, 1 ss hvitvinseddik og 1 ts honning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen