Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.
Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.
Hakk valnøttkjerner.
Bland alle ingrediensene med unntak av eggene sammen og smak til med salt og pepper.
Legg på eggene og server.
Alt om pasta i Apéritifs pastaguide
Vi har enda flere salatoppskrifter å friste med
Mange oppskrifter med kesam finner du her
Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev