Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg
Foto: Mette Randem

Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
  3. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
  4. Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.
  5. Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.
  6. Hakk valnøttkjerner.
  7. Bland sammen alle ingrediensene (unntak eggene) og smak til med salt og pepper
  8. Legg på eggene og server

    Vi byr på mange andre deilige pastasalater

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Kypros er et skatteparadis for druer
+

Kypros er et skatteparadis for druer

Kypros med sin minst 5000 år lange vintradisjon, er i dag et veldig spennende vinland med spektakulære høytliggende terrasserte vinmarker med upodete vinstokker, satsning på egenartede lokale druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Legg en saftig entrecote på grillen
Dagens rett
Entrecôte med aubergine og squashform

Legg en saftig entrecote på grillen

Vi tar sikte på knallvær slik at du kan fyre opp grillen og prøve deg på denne supre oppskriften med entrecôte. Regner og blåser det, går du for stekepanne og ovn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike sørafrikanere med klassikerstatus
+
Godbiter i pollisten

Unike sørafrikanere med klassikerstatus

Opprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mariner kylling i chili så lenge du har tid - eller mens du lager det gode tilbehøret
Dagens rett

Mariner kylling i chili så lenge du har tid - eller mens du lager det gode tilbehøret

Kylling smaker relativt lite i seg selv, så en marinade er ofte en smaksbærende faktor. Men ikke nok, for tilbehøret må også ha mye smak - som her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette klarer du ikke å stå imot
Dagens rett

Dette klarer du ikke å stå imot

Kamskjell og reker på stekt piggvar med friskkuttede grønnsaker og sjysaus er bare så fristende - og ikke minst veldig enkelt å lykkes med. Det er bare å løpe til fiskedisken med en gang

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her