Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg
Foto: Mette Randem

Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.

Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.

Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.

Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.

Hakk valnøttkjerner.

Bland alle ingrediensene med unntak av eggene sammen og smak til med salt og pepper.

Legg på eggene og server.

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Mange oppskrifter med kesam finner du her

Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen