Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg
Foto: Mette Randem

Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.

Kok opp vann med litt salt. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.

Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.

Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.

Hakk valnøttkjerner.

Bland alle ingrediensene med unntak av eggene sammen og smak til med salt og pepper.

Legg på eggene og server.

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Vi har enda flere salatoppskrifter å friste med

Mange oppskrifter med kesam finner du her

Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese

Her får du svært så praktiske kokketips

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 35 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen