Perfekt eggerøre

Perfekt eggerøre

Her oppskriften på perfekt eggerøre. Med denne oppskriften kan du ikke mislykkes. Den blir knallgod.

Fremgangsmåte

Visp eggene sammen med kremfløte, litt salt og nykvernet pepper.

Smelt smøret i stekepannen og slå i eggerøren. La den stivne på svak varme mens du rører forsiktig mot bunnen av pannen med en varmebestandig slikkepott.

Eggerøren skal være fløyelsmyk på konsistens og ta den av før den setter seg helt.

Eggerøre passer godt til alle typer spekemat, laks og er en fast bestanddel på koldtbordet.

Lekre retter med egg finner du her

Lag et bugnende koldtbord

 
 

Gode retter med spekemat finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 85 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen