- Bland sammen ingrediensene til marinaden, legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over.
 - Knyt igjen og gni marinaden godt inn i kjøttet.
 - Legg posen i kjøleskapet i 4 timer eller over natten.
 - Ta kyllingfiletene ut av posen og tørk av marinaden.
 - Grill filetene 5-7 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.
 - Server filetene med grillede grønnsaker, yoghurtdipp og ferskt brød.
 - Yoghurtdipp :
 - Del sitronen i to og legg den på grillen eller i en varm stekepanne.
 - La den ligge til den er myk og nesten svart under.
 - Avkjøl og press ut saften.
 - Legg hvitløkfeddene i ovnen ved 180 grader til de er helt myke, ca. 15-20 minutter.
 - Klem innholdet ut på en asjett og finmos feddene. Bland sitronsaften og hvitløken inn i yoghurten og smak til med honning, salt og pepper.
 
Har du lyst til å grille kyllingen på en annen måte så se her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs