Pfefferkuchen
Foto: iStockphoto

Pfefferkuchen

Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.

Fremgangsmåte

Smelt sukker og sirup. Avkjøl litt. Bland inn Melange og sjokolade smeltet i vannbad. Bland inn krydder og bakepulver. Hell flytende ingredienser i en stor bolle, og rør inn hvetemel til passe deig. Avkjøles over natten.

Kjevles til ca. 3 mm tykkelse. Trykk ut kaker med pepperkakeform. Stekes på ca. 175 grader. Ønskes en mykere tysk pepperkake, kjevles til ca.6,5 mm. Husk da å senke steketemperatur litt og øke steketiden. Avkjøles før de eventuelt pyntes med glasur og nytes. Oppbevares i tett boks etter de er avkjølt.

Obs! Vær ekstra nøye med mengden ingredienser. Da oppnår du et perfekt resultat.

Slike julekaker har du kanskje ikke bakt før

Og veldig mange oppskrifter på kaker finner du her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Tomas E. Karlsen / Melange

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen