- Tips:
 500 gram utvannet klippfisk tilsvarer 200 gram tørket fisk.
- Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær klippfisken i biter. Skrell potet og løk, og skjær i skiver. Finhakk hvitløk og persille, skjær oliven i ringer, og smilende/hardkokt egg (koketid 6-7 min for romtempererte egg).
- Legg potet og løk lagvis i bunnen av en smurt, ildfast form. Ha hvitløk, persille og oliven over og legg klippfiskbitene på toppen.
- Hell olivenolje over klippfisken, og kvern over med pepper.
- Stek midt i stekeovnen til klippfisken er ferdig og poteten er mør, 35-45 minutter.
- Server bacalao toppet med hardkokt egg i skiver, og loff ved siden av.
Se våre andre oppskrifter med klippfisk
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                