Råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner

Råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner

En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.

Fremgangsmåte

Skjær fileten i så tynne skiver som mulig som du legger i en ring på fire tallerkener.
 
Pisk sammen marinaden og drypp over lakseskivene. Spar litt av marinaden til å vende inn i salaten. Fordel salaten i midten av lakseringen.
 
Fordel skjørosten over laksen. Rist solsikkekjernene i tørr panne og avkjøl. Dryss over hver porsjon. Topp med friske urter.
 
Tips: Du får lettest syltynne skiver av laksen hvis du skjærer fileten mens den er halvfryst.
 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen