Ratatouille med fisk

Ratatouille med fisk

Fremgangsmåte

Rens og skjær grønnsakene i skiver og terninger. Surres olivenolje til løken er blank, tilsett fiskekraft/buljong. La grønnsakene koke 3 minutter. Tilsett basilikum og smak til med salt og pepper.

Skjær fisken i litt store biter og la den trekke i grønnsakgryten til den er kokt. Rist pinjenøttene på tørr panne før de has i gryten. Server med poteter, ris eller pasta som tilbehør.

Poteter kan også skrelles, kuttes i terninger og has i gryten sammen med grønnsakene.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen