Reinsdyr a la crispy duck
Foto: Stian Broch

Reinsdyr a la crispy duck

Dette er en nydelig variant av den klassiske kinesiske retten crispy duck. Her får deilig vilt reinsdyrkjøtt skinne sammen med fruktig hoisinsaus og frisk agurk og vårløk.

Fremgangsmåte

Varm olje i en stekepanne og stek reinsdyrskav til gyllen. Tilsett 4 ss hoisinsaus, la det surre videre på svak varme i 8-10 minutter.

Skjær vårløk i strimler og agurk i tynne staver.

Vil du lage hjemmelagede kinesiske pannekaker finner du oppskriften her

Ønsker du litt sprø pannekaker kan du varme de i litt sesamolje i en panne rett før servering.

Smør pannekakene med hoisinsaus og topp med kjøtt, vårløk og agurk.

Rull sammen og server.

Her finner du mange deillge retter med reinsdyr 

Sendt inn av Finnmark Rein

4
4/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen