Kinesiske pannekaker til crispy duck
Foto: AnjelaGr

Kinesiske pannekaker til crispy duck

Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.

Fremgangsmåte

Pisk egg og salt. Sikt i hvetemel vekselvis med melk til en litt tynn pannekakerøre. La stå i 15 minutter.

Sett stekepannen på middels varme og pensle med olje. Ha et tynt lag med røre i pannen og stek lett i 1-2 min på hver side. De skal ikke bli brune.

Løft forsiktig opp og legg på en tallerken med lokk for å holde dem varme. 

Slik lager du crispy cuck

Her finner du mange oppskrifter på kinesiske retter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

3
3/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen