Kjør rødbeter (ovnsbakte eller syltete, hele fra glass) i blender med vann og olje til passe tykkelse (tynn puré). Smak til med sitron, salt og pepper.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kjør rødbeter (ovnsbakte eller syltete, hele fra glass) i blender med vann og olje til passe tykkelse (tynn puré). Smak til med sitron, salt og pepper.
Sendt inn av Apéritif
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenVannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenFagskolen i Vikens utdanningstilbud Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt er skredderskydd behovet til norsk reiseliv, og tar opp nye studenter i høst.
Les hele sakenOg ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele saken