Rullader med grønnsaker og risotto

Rullader med grønnsaker og risotto

Fremgangsmåte

Kok aspargesen halvferdig i lettsaltet vann, avkjøl i kaldt vann.

Legg 2-3 asparges og litt rødløk i hver skive kjøtt, rull kjøttet rundt grønnsakene og fest med en tannpirker.

Krydre rulladene og stek dem på alle sider, ca 6 min. Server med risottoen.

Risotto:
Varm oljen i en kjele og fres hvitløk og løk til den er blank. Ha i risen og fres den et par min. Hell på 1/3 av buljongen, tilsett litt salt og la koke i ca 20 min. Etter hvert som væsken absorberes tilsetter du resten av buljongen. Når risen er mør, trekk kjelen til side og tilsett parmesan og fløte. Smak til med salt og pepper.

Sendt inn av Gilde

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen