Pisk eggeplommer og sukker godt og tilsett vinen. Fortsett piskingen i vannbad (dvs. at bollen står i en kjele med kokende varmt vann) til kremen tykner.
Server vinsausen i dessertskåler med frukt eller bær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sabayon er det franske og zabaglione det italienske navnet på denne deilige eggekremen som skiller seg fra andre typer ved at den er tilsatt søt vin. I Piemonte bruker de den lokale moscatovinen, mens ellers er det gjerne hetvinen marsala.
Pisk eggeplommer og sukker godt og tilsett vinen. Fortsett piskingen i vannbad (dvs. at bollen står i en kjele med kokende varmt vann) til kremen tykner.
Server vinsausen i dessertskåler med frukt eller bær.
Sendt inn av Apéritif
Ingen ting er så godt som hjemmelaget vaniljesaus. Så enkelt og så billig og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage en deilig vaniljesaus.
Her har du et deilig pålegg å ha på brødskiva med frisk smak av pasjonsfrukt og sitron.
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenSvinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenSan Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenDenne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele saken