Samling: Koldtbord (Aase Dotterud)

Ingredienser
1 hg roastbiff per porsjon
  – evt. ferdig marinert
  – med  remuladesaus  »»

Fiskekabaret med remuladesaus
Røkelaksmousse  »»

Urtebakt kalkunbryst m/ertepuré  »»

Potet og fennikel-stappe  »»
  – til pølse og annet kjøtt

Karbonader
Kjøttboller og grønnsaker på pinne  »»

Potetsalat med rømme  »»
Potetsalat med vinaigrette  »»

Marinert ost  »»
Hjemmelaget ferskost med urter
1 stor ost, eller 2 mindre
Flere frukter

Brød
Salat

Fremgangsmåte

Begynn gjerne uker i forveien, hvis du trenger å smaksette oljer o.l. Begynn ellers med en arbeidsplan uken før.

Bak brød og kaker. Steik karbonader og kjøttboller. Frys alt ned.

Forbered resten 1 - 2 dager i forveien. Lag fiskekabaret dagen før.

Anrett fatene helst samme dag da ost, frukt og grønnsaker bør være friskest mulig, men ikke for kalde:

Sendt inn av Chr Graatrud

Forsiden akkurat nå
16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sugen på kebab? Du lager den enkelt selv
Dagens rett

Sugen på kebab? Du lager den enkelt selv

Renskåret svinekjøtt stekes raskt i panne og fylles i pitabrød med sprø salat og tomater og så mye chilisaus du liker. Enkelt, men også veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her