Les hele artikkelen om The National Dining Rooms her .
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Les hele artikkelen om The National Dining Rooms her .
Sendt inn av The National Dining Rooms, London
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Geisenheim-professor Monika Christmann får det som hun forutså – naturvinelskerne og -haterne møtes på broen over den tidligere avgrunnen dem imellom.
Les hele sakenPå baren Classique i Paris’ Pigalle-distrikt er naturvin en naturlig del av ingrediensene.
Les hele sakenModellen er det beste fra Châteauneuf-du-Pape, men uten den høye alkoholen. Viner som dessuten representerer nyere californisk vinhistorie.
Les hele sakenUtrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenDet velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Les hele saken