Slangepølser
Foto: Astrid Hals

Slangepølser

Slangepølser er nesten det samme som pølse med brød. I oppskriften er det brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving. Dermed kan du legge den i en plastpose med litt mel og ta ta med på tur.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til deigen sammen i en bolle.

Del deigen i 10 like store deler. Trill ut ca. 1 cm tykke pølser.

Rull deigen rundt pølsene. Legg spiralene på bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 220 grader i ca. 10 minutter, eller til deigen er blitt gyllen.

Tips: Legg deigen i en pose med litt mel rundt og ta med ut på tur.

Lag slangepølsene ute og stek dem på bål i ca. 10 minutter.

Kraft til trekking av pølser

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen