Sommeren som var

Fremgangsmåte

Hakk opp vårløk, hvitløk og knus peppermix i en morter.
Bland alt sammen med olivenoljen og tomatsausen. Legg kjøttet i en passende boks/form og hell over blandingen. La dette marineres i 2-4 timer.
Stekes enten i panne eller grilles. Sørg for at kjøttet er rosa inni! Salt tilsettes rett før steking/grilling. Ikke skrap av all marianden!
 
Tilbehør:
Del en agurk i to, skrap ut frøkjernene og del den opp i passende biter. Bland den med rømmen og oljen. Tilsett krydder og tørket hvitløk. La dette ligge en times tid i kjøleskapet.
 
All denne herligheten serveres med kokte poteter.

Sendt inn av Øivind Storvik

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris
+
Ukens vin

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris

Tokaj-drue nummer én, furmint, har alt det som trengs for å by på et bedre alternativ til chardonnay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du ceviche på ekte peruansk vis
Dagens rett
Ceviche de rocoto med glasert søtpotet

Slik lager du ceviche på ekte peruansk vis

Ceviche er en veldig populær rett, som det finnes mange forskjellige forslag til tilberedning. Denne oppskriften er hentet fra den peruanske restauranten Aymara i Oslo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer
Annonse
Vinsmaking Horeca

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer

Vi inviterer deg til å møte våre vinprodusenter og smake på et bredt utvalg viner fra blant annet Napa Valley, Sonoma County, Santa Barbara, Lodi, Paso Robles og Monterey.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien
Dagens rett
Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien

Pasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er utrolig hvor lite som skal til for å lage god smak
Dagens rett
Grønnsaksgryte med eple og hodekål

Det er utrolig hvor lite som skal til for å lage god smak

Kål, gulrøtter og løk kickes opp med litt karri. Det er klart for en kjøttfri middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Syltete grønnsaker er ikke bare knallgodt, men veldig lurt
Guide
Sylting av grønnsaker

Syltete grønnsaker er ikke bare knallgodt, men veldig lurt

Dermed har du alltid noe godt på lur. Eller noe veldig fornuftig å gi bort i gave. Vi gir deg oppskriftene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her