Spicy suppe med høstens grønnsaker
Foto: Jon Marius Nilsson

Spicy suppe med høstens grønnsaker

Denne spicy grønnsakssuppen med grønnkål er ikke bare en genial løsning på middagen. Den er også som skapt for innekos en høstdag.

Fremgangsmåte

Skyll grønnkålen og fjern stilken. Skjær den i strimler.

Rens og skjær de andre grønnsakene i terninger.

Varm oljen i en stor kjele. Tilsett krydder, finhakket hvitløk og løk. La det surre i oljen til løken er blank.

Ha i grønnsakene og fres videre i ett minutt. Tilsett bønnene som er godt skylt.

Tilsett buljongen/kraften og kok opp. Reduser varmen og la suppen småkoke under lokk i 8-10 minutter.

Smak til med salt og pepper.

Ha i hakket bladpersille og sitronsaft rett før servering.

Prøv en av de andre gode suppeoppskriftene

Tips: Det smaker godt med ferskt brød eller flatbrød til.

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen