Ratzenberger Steeger St. Jost Riesling Trocken 2014

Denne spicy grønnsakssuppen med grønnkål er ikke bare en genial løsning på middagen. Den er også som skapt for innekos en høstdag.
Skyll grønnkålen og fjern stilken. Skjær den i strimler.
Rens og skjær de andre grønnsakene i terninger.
Varm oljen i en stor kjele. Tilsett krydder, finhakket hvitløk og løk. La det surre i oljen til løken er blank.
Ha i grønnsakene og fres videre i ett minutt. Tilsett bønnene som er godt skylt.
Tilsett buljongen/kraften og kok opp. Reduser varmen og la suppen småkoke under lokk i 8-10 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Ha i hakket bladpersille og sitronsaft rett før servering.
Prøv en av de andre gode suppeoppskriftene
Tips: Det smaker godt med ferskt brød eller flatbrød til.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt