Squash i skiver calabacitas
Foto: OksanaKiian

Squash i skiver calabacitas

I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.

Fremgangsmåte

Varm oljen i en kjele og ha i alle ingrediensene bortsett fra saltet og korianderkvistene.

Kok opp, sett på lokk og la koke på svak varme i 30 minutter, eller til squasen er mør. Sjekk av og til at det ikke tørker ut, tilsett i så fall litt tomatsaft, kraft eller vann.

Smak til med salt og server på meksikansk vis som en egen rett, eller sammen med all slags kjøtt eller kylling. Pynt med friske korianderstilker.

Her er flere retter med meksikanske oppskrifter

Har du lyst til å bruke squash i andre retter?

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen