Stekt blomkål med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan
Foto: zi3000

Stekt blomkål med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan

Klart du kan steke blomkål. Gjør du det med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan kan vi love deg et herlig måltid. Bare følg den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Skjær blomkålen i skiver. Fordel i en ildfast form. Dryss over hvitløkskivene og persillen. Drypp over olivenoljen og sitronsaften. Ha nykvernet salt og pepper over til slutt. Stek i ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter. Før servering drysses finrevet sitronskall og parmesan på toppen. 

Tips:
Denne retten smaker fortreffelig med brød til eller som tilbehør til fisk, kjøtt, gjerne spekemat eller røykt fisk. 

Mange deilige oppskrifter med blomkål

Frys ned høstens beste grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 27 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen