Dr. L Graacher Himmelreich Riesling Kabinett 2019

Du har sikkert spist svin i sursøt saus på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage? Her er den enkle oppskriften.
Skjær kjøttet i 1 cm tykke strimler. Stek dem i en stekepanne.
Skjær paprikaen i biter (2 x 2 cm), ha dem i pannen og la dem steke med det siste minuttet.
Ha i den hjemmelagde sursøte sausen og ananasbitene og la alt koke i 1 minutt. Serveres med nykokt ris.
Tips: I en travel hverdag kan du godt benytte deg av en ferdiglaget sursøt saus.
Her finner du flere internasjonale retter
Flere lekre wokretter finner du her
Her fåru vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt