Svinaktig god bondeomelett

Svinaktig god bondeomelett

Det er klart at denne omeletten blir svinaktig. Det kommer selvfølgelig at en av ingrediensene er svinekjøttdeig.

Fremgangsmåte

Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.

Skjær poteter, tomater og purre i skiver.

Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form. Hell over eggene. Legg tomatskivene på toppen.

Stekes i ovn på 220 grader i 20 minutter dekket til med aluminiumsfolie.

Server med en frisk salat og godt brød ved siden av.

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter

Andre oppskrifter med egg finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen