Svinekoteletter på italiensk

Svinekoteletter på italiensk

Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelene en italiensk vri.

Fremgangsmåte

Gni kotelettene inn med hvitløk og pepper på begge sider. Legg to salvieblader på hver kotelett og legg denne siden ned i stekepannen som er godt varm (med litt olivenolje).

Det som blir igjen av hvitløken kan du ha oppi pannen sammen med kotelettene. Brun godt på begge sider. Dryss over salt når etter hvert som kotelettene er ferdigbrunet. La hvile i fem minutter før servering. Hell over stekesjyen i det kotelettene skal nytes.

Bønner og ost:
Snitt opp belgene og ta ut bønnene. Kok dem i lettsaltet vann i to minutter. Overfør til iskaldt vann. Fjern den ytre grågrønne hinnen.  Bland med osten og oljen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
 
Små ovnsbakte poteter:
Vask potetene godt. Legg dem i en ildfast form og drypp olje over. Kvern pepper, dryss salt over og fordel litt rosmarin over til slutt. Sett i stekeovnen ved 220 grader i ca 15-20 minutter til potetskallet begynner å bli sprøtt og brunt.
 
 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen