Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Torstein Skarra
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.
Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
En deilig rett der tacoen får følge av herlig kyllingfilet med pesto.
Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenDenne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDet blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Les hele sakenMai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.
Les hele saken