Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Per Terje Markussen
Carnitas er mexicanernes svar på pulled pork og er ikke annet enn grisegodt. Carnitas kan serveres i både taco, quesedillas, buritos, over nachos eller sammen med bønner og ris. Lag denne oppskriften når du vil ta tacokvelden til nye høyder.
Nydelig brosme marineres i pikante krydder og stekes til perfeksjon på grillen. Denne friske fisketacoen er perfekt for varme sommerdagr når du vil servere tacomiddagen utendørs.
Det fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.
I thailand grilles tradisjonelt hel snapper over åpen ild med friske urter og sterke krydder. Her i kalde Nord må vi ofte ta til takke med alternative løsninger. Lag denne herlige og smaksrike fiskeoppskriften i ovnen eller på grillen.
Bruk sesongens lammekjøtt til denne herlige curryen fra Punjab. Deilig kryddret curry møter søtt og saftig lammekjøtt. Dette er fyrverkeri i munn.
Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.
Les hele sakenNår du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.
Les hele sakenMen vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.
Les hele sakenDenne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.
Les hele sakenLaks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.
Les hele sakenSolbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.
Les hele saken