Tomatsuppe med vaffeltoast

Tomatsuppe med vaffeltoast

Her er oppskriften på hvordan du løfter tomatsuppen diverse hakk med pesto og vaffeltoast.

Fremgangsmåte

Rens og del opp løk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele. Tilsett løk og hvitløk, og rør til løken blir myk og blank. Rør inn melet.

Tilsett hakkede tomater. Spe suppen med vann - litt om gangen. Rør godt. Den skal være klumpefri mellom hver gang du sper. 

Tilsett buljongterningen og la suppen småkoke i ca 5 minutter. Tilsett melken og smak til med salt, pepper og basilikum/oregano.

Mos gjerne suppen med en stavmikser. Da blir den glattere og uten biter.

Server suppen med nylaget vaffeltoast som du lager slik:
Smør brødskiver med ingrediensene og legg dem sammen, med fyllet mot hverandre.

Tips1:
Om du foretrekker friske urter, bruk 1-2 ss.

Tips2:
Om du har lyst på ekstra smak, kan du legge spekeskinke eller salami mellom brødskivene. 

Les mer om grønnsakkraft.

Slik lager du pesto 

Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her

Sjekk ut alle de gode suppeoppskriftene

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Melk.no

4
4/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen