Tomatsuppe med vaffeltoast

Tomatsuppe med vaffeltoast

Her er oppskriften på hvordan du løfter tomatsuppen diverse hakk med pesto og vaffeltoast.

Fremgangsmåte

Rens og del opp løk og hvitløk. Smelt smøret i en kjele. Tilsett løk og hvitløk, og rør til løken blir myk og blank. Rør inn melet.

Tilsett hakkede tomater. Spe suppen med vann - litt om gangen. Rør godt. Den skal være klumpefri mellom hver gang du sper. 

Tilsett buljongterningen og la suppen småkoke i ca 5 minutter. Tilsett melken og smak til med salt, pepper og basilikum/oregano.

Mos gjerne suppen med en stavmikser. Da blir den glattere og uten biter.

Server suppen med nylaget vaffeltoast som du lager slik:
Smør brødskiver med ingrediensene og legg dem sammen, med fyllet mot hverandre.

Tips1: Om du foretrekker friske urter, bruk 1-2 ss.

Tips2: Om du har lyst på ekstra smak, kan du legge spekeskinke eller salami mellom brødskivene. 

Les mer om grønnsakkraft.

Slik lager du pesto 

Se våre andre oppskrifter på tomatsuppe 

Sjekk ut alle de gode suppeoppskriftene

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Melk.no

4
4/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen