Torsk i olivenolje og sitron med grønnsaker og stekt pølse

Torsk i olivenolje og sitron med grønnsaker og stekt pølse

Du kan med helle blande torsk og stekte pølser. Synes du det høres rart ut? Gi denne oppskriften en sjanse og du vil garantert lage retten minst én eller flere ganger til.

Fremgangsmåte

Legg fisken i saltlake i 10-12 min. Brun den i olje, legg den et varmt sted og la varmen få trekke gjennom. Varm opp i ovn like før servering. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er så vidt møre og legg i bunn av tallerkenen. Legg fisken oppå og "hell" olivenolje og friskpresset sitronjuice over fisken. Stek biter av pølsen og legg over til slutt.

Her finner du mange deilige oppskrifter med torsk

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

Sendt inn av Trond SvendgårdRestaurant Lysthuset, BodøVinforslag: Aase Jacobsen

5
5/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen