Hakk tomater og våløk, og bland det i en skål med tomatketchup, olivenolje og finhakket chili. Tilsett Tabasco Sauce, presset hvitløk og smak til md litt sitronsaft.
Tomat-Salsa passer også godt som dip til meksikanske chips.
Bland sitronsaft, finhakket koriander, olivenolje, sitronpepper og salt i en pose. Tilsett kyllingfiletene og knytt posen. Legg kjøttet kaldt over natten.
Stek kyllingfiletene lyse brune i en panne. Legg kjøttet over på en fjel og skjær det i tynne skiver. Skjær løk og paprika i strimler. Stek først løken til den er blank. Tilsett så paprika og stek til den er mør. Ha i kyllingstrimlene og bland sammen.
Finhakk chili, løk, tomater og en liten bunt koriander. Bland inn most avokadokjøtt og presset sitronsaft.
Fordel kyllingfyllet i varme tortillas og ha på litt guacamole og mexicansk tomatsalsa til slutt.