Tranebærsild
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Tranebærsild

Fremgangsmåte

Vask appelsinen godt og skjær strimler av appelsinskallet.

Her skal kun det gule skallet med da det hvite er fullt av bitterstoffer som vi ikke ønsker.

Bryt valnøttene i mindre biter og skjær løken i tynne skiver.

Hell laken fra silden og bland den med løk, appelsinstrimler, tranebær, pepperkorn og valnøtter.

Ha sild og lake lagvis over i et nytt glass eller en krukke.

Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Norges sjømatråd

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen