Skrell gulrĂžttene og del dem i skiver og kok dem mĂžre i kraften mens du lager soddbollene.
Farsen formes til boller med en teskje som dyppes i kaldt vann. Bollene trekkes 10-12 minutter i kraften.
Ha kjĂžttet tilbake i kraften og smak til med salt og pepper.
Server sodden rykende varm med kokte poteter og flatbrĂžd ved siden av.
Tips: Variasjonene pÄ sodd er mange, og noen foretrekker svinekjÞtt og okse i sodden sin. PrÞv gjerne noen varianter.
Det er ikke bare trĂžndere som kan det med sodd
Se vÄre andre oppskrifter pÄ sodd
Flere herlige oppskrifter av lam finner du her
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjĂžtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjĂžtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grĂžnnsaker?
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev