- Indrefileten renskjæres for sener.
 - Finhakk friske urter.
 - Rull fileten i blandingen før steking. Krydre med salt og pepper.
 - Varm olje i pannen til middels sterk varme.
 - Brun fileten med urtene på alle sider til kjøttet har fått en fin gyllen farge.
 - Avkjøl fileten, pakk den godt inn i plastfilm når den er kald.
 - Legg fileten i fryseren i ½ time eller avkjøles ca. 2 timer i kjøleskapet.
 - Skjæres i 2-3 millimeter tynne skiver.
 - Legg skivene utover serveringsfatet .
 - Drypp over extra virgin olivenolje, finger salt og litt nykvernet pepper.
 - Høvle parmesan over og noen blader med ruccola eller annen type småbladet salat.
 - Gjerne litt oliven og grillede aspargestopper.
 
Tips: Du får lettest skikkelig tynne skiver ved å skjære kjøttet mens det er halvfryst.
Prøv en litt annen variant og lag en dressing av rømme, litt salt og kvernet rosepepper som du serverer til carpaccioen i stedet for olivenoljen. Serveres med en frisk salat ved siden av.
Mange spennende oppskrifter på carpaccio du må prøve