- Rør sammen alle ingrediensene og la røren svelle i ca.15 minutter.
- Stek vaflene gylne.
- Server med rømme og syltetøy.
Flere oppskrifter med vafler du må prøve
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Vafler uten hvetemel smaker like godt. I denne oppskriften er melet erstattet av maisenna.
Flere oppskrifter med vafler du må prøve
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Denne smakfulle retten er ypperlig for de som ikke tåler gluten, men vil også falle i smak for de som ikke er allergiske.
Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.
Les hele sakenTørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenSaftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele saken