Gosset Grand Rosé Brut

Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Hell på så mye matfløte at det står halvt opp på sellerien.
Legg på tett lokk og la sellerien koke til den er mør, ca. 10 minutter.
Mos sellerien og smak til med salt og pepper. Hold puréen varm.
Ha salsaen i en kjele og gi den et oppkok og la den surre over lav varme under lokk i ca. 10 minutter. Smak til med salt og rør inn finhakket persille like før servering.
Stek fisken på middels høy varme med skinnsiden ned i en blanding av olje og smør i ca. 8 - 10 minutter slik at skinnet er sprøtt.
Snu fileten og stek videre i et par minutter til den så vidt gjennomstekt.
Det er viktig at varmen ikke er for sterk og at fisken ikke steker for lenge, da blir den tørr.
Legg opp fisken på en seng av selleripuré og drypp den røde salsaen rundt. Server med sprø hjertetoast.
De beste oppskrifter med torsk og skrei
Her har du nesten 250 oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av