Valnøttrundstykker
Brodogkorn.no

Valnøttrundstykker

Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1/2 dl vann til senere. Kjør deigen i ca. 4 minutter på sakte fart. Øk så hastigheten, og kjør i ca. 7 minutter.
  2. Tilsett så den siste skvetten med vann, litt etter litt. Deigen skal nå være smidig og blank.
  3. Dekk deigen med plast eller et kjøkkenhåndkle, og la den hvile i ca. 1 time.
  4. Del deigen i emner og form til ti runde kuler. Hev rundstykkene til dobbel størrelse. Snitt dem med en skarp kniv, og stek i midten av ovnen ved 220 °C i 10-15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.

Overrask med spennende rundstykker

Eller prøv en av disse oppskriftene på mer klassiske rundstykker

 Vi har flere fristende oppskrifter på scones

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Brodogkorn.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Matkurs: Bli en grillmester
Matkurs og vinkurs
Matkurs i Oslo

Matkurs: Bli en grillmester

25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt
+
Tester

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt

Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her