Varme chilireker

Fremgangsmåte

(4 porsjoner)

Ha hvitløk, limesaft, revet limeskall og chilipepper i en bolle og bland godt. Bland i rekene og la dem trekke i marinaden i ca 1 time.

Varm opp oljen i en stekepanne eller wok. Løft rekene ut av marinaden med en hullsleiv og legg dem forsiktig opp i pannen. La dem trekke forsiktig i 1-2 minutter, til de er varme. Vend dem ofte.

Hell marinaden opp i pannen, ha i honning og koriander, og la det hele bli gjennomvarmt. Anrett rekene på et oppvarmet serveringsfat eller på porsjonstallerkener og server straks.

1 porsjon inneholder:

Energi 116 kcal

Proteiner 18 g

Karbohydrater 3 g

Fiber 0 g

Total fettmengde 3 g

Mettet fett 0 g

Natrium 780 mg

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen