1. SkjĂŠr et firkantet lokk av loffen, 2 cm fra skorpen. Legg dette til siden. Ta ut innmaten i loffen til det er ca 1,5 cm igjen til skorpen.
2. Del grĂžnnsakene i skiver, vask salaten og sprĂžstek baconet.
3. Hardkok eggene, del dem i smÄ terninger og bland sammen med majones, melk, presset sitronsaft, salt, pepper og finhakket gresslÞk.
4. Legg lagvis pÄlegg, grÞnnsaker, salat og eggemajones. Press ned etter hvert lag. Fyll loffen helt opp til kanten. Legg pÄ lokket. Press godt sammen.
5. Pakk vennegjengbrÞdet inn i aluminiumsfolie og sett det kaldt til servering. Bruk en brÞdkniv med tagger nÄr du skjÊrer opp loffen.
Dette er super mat Ä dele med venner, enten det er pÄ stranda, pÄ piknik eller hjemme rundt bordet. Loffen passer ogsÄ utmerket som en del av et koldtbord eller frokostbuffet.
Tips: Bruk gjerne et grovt brĂžd som alternativ til loffen.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter pÄ sandwich
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig