Waldorfsalat til kalkun

Waldorfsalat til kalkun

Det er enkelt å lage Waldorfsalat Denne oppskriften er tilpasset kalkun.

Fremgangsmåte

Bløt tranebærene i litt (søt) vin eller lunkent vann i 15 minutter. Hell i en tesil og la dryppe av. 

Vask eplene. Fjern kjernehusene men ikke skallet på eplene. Skjær dem i terninger. Skjær stangselleri og purre i tynne skiver. Vask druene og del dem i to. Fjern steiner. Del valnøttkjernene i 4. Ha alt i en bolle sammen med tranebærene og litt kjørvel.

Dressing:
Pisk kremfløten. Vend inn kesam eller majones. Smak til med sitron, salt og pepper. 

Tips:
Finrevet fennikel smaker også fortreffelig i denne miksen. 

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk
Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter
Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

  Tranebær  

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen