- Skjær paprika strimler, og gulrøtter i tynne strimler. Skjær kyllingen i små biter.
- Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
- Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
- Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen. Bland ut maizennaen i litt vann og ha i woken for å tykne sausen. Kok opp og la koke et par minutter.
- Rør i finsnittet kinakål. Smak til med salt og pepper.
- Kok nudler etter anvisningen på pakken. Legg opp de nykokte nudlene på en tallerken, ha over woken og strø til slutt på frisk hakket koriander og server.
Tips: Bruk gjerne en potetskreller for å få skikkelig tynne strimler av gulrøttene.
Her finner du mange flere wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig