Denne oppskriften er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Denne oppskriften er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Denne jordbærsuppe med vaniljebavaroise og ingefæris er komponert av Sverre Sætre som på kokkelandslaget vant gull i Kokke-OL i 2008 og ble verdensmester i 2006.
For å lage hjerteformede brownies henter du pepperkakeformene ut av skapet.
Selvfølgelig kan du spise omelett til dessert. Med litt søtt på toppen kan du servere den på 10 minutter.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Imponer gjestene dine med luftig og herlig, hjemmelaget hvit sjokolademousse med et lett dryss av revet hvit sjokolade.
Når den sprø marengsen er klar skal du fylle den vaniljeparfait. Du kan eventuelt ha på noen bær for smakens skyld også.
Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.