Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.