Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Det er enkelt å lage denne kaken. Og vi kan garantere at alle som får smake den vil se på deg som en ekte konditor.
Det er så enkelt å lage en konfektkake. Det er ikke mange ingrediensene som skal til. Men de få du bruker, må være av god kvalitet, dermed blir kaken god også.
Du må ikke la tyttebærene stå urørt. De kan brukes til blant annet kaken tyttebærhjerte. Den blir garantert en suksess når du serverer den. Her er oppskriften.
En drøy påstand kanskje, men en av våre lesere som har komponert oppskriften mener det.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
Med både ricotta og mascarpone blir den kaken fyldig, og mektig nok, men ikke for søt. Her er oppskriften som du sikkert kommer til å bruke flere ganger-
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Små porsjonskaker blir mer og mer populære. Inni disse søte fristelsene skjuler det seg en vaniljemuffin som er blitt satt opp ned, delt i tre og fylt med mousse, krem og bringebær.
Disse muffinsene vil alle elske. Sjokolademuffins slår aldri feil og denne oppskriften rører du i hop på et øyeblikk.
Napoleonskake er en klassiker. Den silkemyke vaniljekremen smaker fantastisk mellom to lag av knasende butterdeig og bringebær. Her oppskriften.
Det er lett å lage kokksboller. Du får garantert suksess hos både store og små hvis du følger vår enkle oppskrift.