Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Det er ikke mye som smaker så godt som en skikkelig god ostekake. Blandingen av søt eller syrlig ostekrem er en uimotståelig kombinasjon.
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Denne osteiskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt med jordbær, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Å bruke hylleblomst i kaker er ikke så vanlig, men desto større grunn til å prøve. Den delikate blomstersmaken passer veldig godt i en ostekake.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
En utrolig god ostekake med bringebær og pistasjnøtter på toppen.
Pavlova i langpanne er perfekt å lage når du skal ha en kake til mange. Den klassisk Pavlova med fløtekrem og bær har du sikkert smakt. Her er oppskrift med salt karamell, sprø cashewnøtter og syrlig granateple.