Konfekt

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Deilige til kaffen eller som dessert

  • 30 minutter

    Hjemmelagde marshmallows er ekstra stas å kunne by på.

  • 45 minutter

    Lag din egen Rocky Road-favoritt med peanøtter, Dumle, marshmallows og påskeegg av sjokolade.

  • 30 minutter

    Disse sjokoladekulene er lette å lage og ubeskrivelig gode.

  • 40 minutter

    Kandiserte appelsinskiver er supre som kakepynt, eller godteri.

  • 30 minutter

    Vepsebol er små topper av marengs tilsatt hakket sjokolade og mandler. En søt favoritt til så vel halloween som til jul eller bursdager.

  • 1 time 10 minutter

    Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.

  • 20 minutter

    Avec som smelter på tungen. Kun for voksne.

  • 20 minutter

    Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.

  • 20 minutter

    Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.

  • 45 minutter

    Appelsinlikør sammen med lime setter en spiss på disse påsketrøflene.

  • 1 time

    Her skal du bruke både pinner og Colagodteri. Men først skal du lage deig og bake. Garantert suksess hos barna.

  • 20 minutter

    Vegansk godteri som alle kommer til å like.

  • 30 minutter

    Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.

  • 30 minutter

    Lag brente mandler som alle garantert vil like. Med lakris og salt blir de snacks som fort blir borte etter at du har satt de på bordet.

  • 30 minutter

    Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.

  • 1 time

    Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.

  • 1 time

    Påskeharene smaker best når marsipanen er laget fra bunnen, men du kan selvfølgelig bruke marsipan du finner i butikkhyllene.

  • 1 time

    Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.

  • 20 minutter

    Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.

  • 45 minutter

    Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste
+

For Henriot er vinen uten årgang den viktigste

Henriots rimeligste champagne inneholder vin fra 1969 og utover – det vil si fra mer enn ulike 50 årganger. Det er altså ikke av rene kommersielle hensyn at Henriot Souverain fremheves som sjelen i champagnehuset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du maiutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du maiutgaven 2025 av Apéritif magasin

Bli med til stjernerestauranten Savage i Oslo, opplev Franciacorta på sykkel, Etna rundt og et dypdykk i Oaxacas gastronomi og ekte mezcal.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken